Месец: м.г

Агенда на првиот состанок на иницијативиата за отворена наука во облакот

ВремеНасловПрезентер15.03.2021, понеделник12:00 – 12:10Отворена наука и иницијативи за облакот за отворена наукаАнастас Мишев, ФИНКИ12:10 – 12:25Отворени податоци и публикацииВладимир Трајковиќ, ФИНКИ12:25 – 12:40Отворени методи и алаткиБојана Котеска, ФИНКИ12:40 – 12:55Отворени сервиси…

Read more