Воспоставување на nosci.mk

Воспоставување на nosci.mk

Ги повикуваме сите заинтересирани да се регистрираат и да учествуваат на првиот состанок за воспоставување на националната иницијатива за отворена наука во облакот кој ќе се одржи виртуелно на 15.03.2021.
Регистрираните ќе добијат линк до вебинар собата во која ќе се одржува состанокот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.