Втор дел од емисијата Научен спектар посветена на отворената наука

Втор дел од емисијата Научен спектар посветена на отворената наука

Почитувани колеги, на 21.03.2022 година беше емитувана и втората епизода од емисијата Научен спектар, во која се говори на темата за отворена наука. Емисијата можете да ја погледнете и тука

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.